Afslutning indendørs 2020

Broagerlands Skytteforening

Afslutning indendørssæson - 2020

Vi havde en meget anderleds afslutning end den vi plejer.

Pga. Covid-19, måtte vi aflyse vores planlagte afslutning med hygge, pokal uddeling og meget mere.

Børn-Unge udvalget var nød til at ligge hovederne i blød og måtte finde andre måder vi kunne få afsluttet sæsonen.

Efter en del måneders tænken frem og tilbage, blev det sådan at alle børnene fik et diplom i deres postkasse.

Vi fandt frem til at vandrepokalerne skulle gives til den skytte der havde haft flest træningsaftner, deltaget i flest stævner og havde en super god rekord. Disse skytter blev:

Xenia Christensen Tøt - BK1/BK2

Celina Hattesen - BK3/BK4

STORT tillykke til dem. Der blev doneret 2 nye vandrepokaler af Thor og Lykke Hattesen, og Børn-Unge udvalget har taget beslutningen om at sådan vil vandrepokalerne fremover blive uddelt.

Vi siger mange tak til de forældre der har sendt billeder af jeres børn med diplom.

Her er vi:

Indendørs:

Skolevej 5, 6310 Broager

Udendørs:

Skrækkehøj 7, 6310 Broager

Mail: broskyt@broagerskytteforening.dk

Formand mobil:

CVR. NR. : 29655235

Sponsor:

Se vores liste over sponsor her:

Sponsor.

Følg os på: